Hopp til innhold

Meny

Du er her: Spinno > Skøyter > Skøytetrikot

2016 - modell

I 2016-modellen bruker vi et nytt superglatt refleksmateriale i bukse og øvre del av rygg for optimal aerodynamikk, og kombinerer det med tykt stripete materiale på nedre del av rygg for å styre luftstrømmene bak løperen. I fronten bruker vi matt gummiert materiale for å gjøre trikoten litt strammere, noe som kan bidra til å dra løperen ned i skøytestilling. Refleksmaterialet er noe mer elastisk enn det matte gummierte, og oppleves av mange som mer behagelig. Vi kombinerer materialene for å få best mulig kombinasjon av komfort og funksjon.

Varianter: Refleksmaterialet begrenser fargevalgene, så vi kan fint lage trikoten i matt gummiert materiale slik at dere får deres klubbfarger. Vi kan også kombinere stripete, perforert eller karbonmateriale på armer og bein for å få riktige farger og optimal aerodynamikk basert på din hastighet.

Farger: Vi har nå fargene hvit, svart, kongeblå, rød og grønn på lager i det gummierte materialet. Se farger for bilder av de forskjellige materialene. Det stripete leveres kun i hvit, men det kan farges med sublimasjonstrykk mot et pristillegg på 75kr pr del. Her kan en jo også legge inn sponsormerker, navn eller mønstre. Det samme gjelder ryggen, den kan lett sublimeres med tekst eller farge.

Størrelser: Etter mål. Last ned måleskjema.

Leveringstid: Normalt 1 til 2 ukers produksjonstid.

Pris: kr 5900.

Fremst på forskning og utvikling av trikoter i Norge

Kontakt Spinno på info@spinno.net eller +47 92 20 25 51

Lik oss på

Følg oss på